Marmolada Daktylowe Wypieki
Wypieki z Marmolady mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 9g tłuszczu i w sumie 247 kalorii. Ten wegetariański przepis serwuje 12 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, serek śmietankowy, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pomarańczowa marmolada daktylowa Figa i twaróg Stollen, Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem, oraz Marmolada pomarańczowa-babeczki z ricottą z lukrem z Marmolady dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść mieszankę ciasta w misce.
Pokrój serek śmietankowy, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Dodaj mleko i wymieszaj, aby uformować kulkę. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut.
Podziel ciasto na pół. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą porcję na 12 cali. x 9-w. prostokąt.
Pokroić na 3 cale. kwadraty.
Pokrój daktyle wzdłuż na pół; napełnij każdą 1/2 łyżeczki Marmolady.
Umieść datę na środku każdego kwadratu ciasta. Zwilż rogi wodą; połącz rogi, szczypiąc ciasto, aby uszczelnić.
Ułóż na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 9-11 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na stojakach z drutu. Pył z cukrem cukierniczym.