Marmolada Cara Cara Orange
Need a przyprawa bezglutenowa i wegetariańska? Cara Caran pomarańczowy marmolada może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 70. Mieszanka masła, miodu, pomarańczy cara caran i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 70 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cara Caran pomarańczowa marmolada Blondies z czekoladą, Waniliowe balsamiczne pieczone udka z kurczaka z sosem Cara Caran Orange # VanillaWeek, oraz Bi-Rite Creamery ' s Cara Caran Orange kardamon Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż torebki herbaty do małej miseczki i przykryj wrzącą wodą. Stromo przez 10 minut, a następnie wyjąć i wyrzucić torebki herbaty. Odmierz cukier do średniej miski i odstaw na bok.
Pomarańcze umyć i usunąć skórkę w ćwiartkach. Odstaw ciało na bok. Zeskrobać jak najwięcej białego pestki ze skórek. Cienko pokroić skórki wzdłuż, a następnie grubo posiekać w poprzek na mniejsze kawałki.
Przełóż skórkę do dużego garnka i dodaj herbatę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż Skórki zmiękną, o 10 protokół.
Tymczasem grubo posiekaj miąższ pomarańczy i przenieś go do robota kuchennego. Pulsuj, aż owoce są grubo puree, około 8 do 10 impulsów.
Dodaj puree pomarańczowe do garnka ze skórką i powrót do gotować. Dusić pod przykryciem przez 15 minut.
Odmierz dokładnie 5 filiżanek mieszaniny (odrzuć wszelkie dodatkowe). Powrót mieszaninę do garnka i dodać pektyny i masła. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając.
Dodać miód i cukier. Powrót mieszaninę do pełnego wrzenia walcowania na jedną minutę.
Wyjmij garnek z ognia i usuń pianę z powierzchni Marmolady zimną metalową łyżką. Kadzi marmoladę do gorących sterylizowanych słoików i przetwarzać je w łaźni z gorącą wodą przez 10 minut.