Marmelo-Polędwica Wieprzowa Glazurowana

Marmelo-glazurowane polędwiczki wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Marmolady pigwowo-cytrynowej, ząbki czosnku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, oraz Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Wieprzowinę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Umieścić wieprzowinę na blasze wyłożonej folią.
Połowę mieszanki Marmolady równomiernie posmarować wieprzowiną.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut.
Pędzel pozostałej mieszanki Marmolady nad wieprzowiną; piec dodatkowe 5 minut lub aż termometr rejestruje 155 lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.