Marchew z pestkami imbiru i kolendry

Marchew z pestkami imbiru i kolendry
Marchew z imbirem i nasionami kolendry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, brązowy cukier, nasiona kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marchew imbirowa i brokuły z sezamem, Grillowany Tuńczyk z nasionami kolendry i kolendry, oraz Pieczone udka z kurczaka z jabłkami, Ginem i kolendrą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 8 składników w płytkim naczyniu do pieczenia 2-quart. Przykryć i piec w 375 przez 1 godzinę lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn