Marchew Z Miodem

Marchew Z Miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj marchwi z miodem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz marchew, sól i pieprz, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Marchew Z Miodem, Marchewka Glazurowana Miodem, oraz Marchew z miodem.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać wszystkie składniki, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podnieść ciepło do wysokiej; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować do miękkości, o 7 protokół. Odkryj, obróć do wysokiej i gotuj, aż ciecz zostanie w większości odparowana, 10 do 12 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn