Marchew smażona z estragonem

Marchew smażona z estragonem
Podsmażone marchewki z estragonem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 254 kalorie, 1G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, oliwę z oliwek, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marchew Estragonowa, Pomidory Smażone Z Estragonem, oraz Marchew Szkliwiona Estragonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na rozgrzaną patelnię z odrobiną oliwy z oliwek dodaj pokrojoną marchewkę. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż do miękkości-chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj łyżkę masła i dużo świeżych liści estragonu, i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Estragonświeży Estragon
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia3
Magazyn