Marchew o zapachu imbiru z skórką mandarynkową i szczypiorkiem
Marchew o zapachu imbiru z skórką mandarynkową i szczypiorkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 118 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz marchew, oliwę z oliwek, 2 mandarynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghettini Ze Skórką Cytrynową I Szczypiorkiem, Jajka zapiekane ze skórką cytrynową, kaparami i szczypiorkiem, oraz Żurawinowo-Migdałowe Batoniki Z Mandarynkową Skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew w przykrytym parowcu ustawionym na gotującej się wodzie. Gotować, aż chrupiące-przetargu, o 6 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić do 4 godzin ahead.In duża patelnia saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj imbir i wymieszaj, aż będzie pachnący. Wymieszać skórkę, następnie dodać marchewki, podrzucając do płaszcza.
Dodaj szczypiorek, masło, sok mandarynkowy, sól i biały pieprz. Wrzucić ponownie dobrze płaszcz.