Mama ' s Summer Squash Zapiekanka

Mama ' s Summer Squash Zapiekanka
Mama ' s Summer Squash zapiekanka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 267 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz latem squash, cebula, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać maślane okrągłe krakersy można śledzić to danie główne z Ciasteczka Ritz jako deser. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia Zapiekanka Z Dyni, Letnia Zapiekanka Z Dyni, oraz Letnia Zapiekanka Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 1-ćwiartkowe danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj squash i cebulę, przykryć, i pary, aż squash jest delikatny i łatwo puree widelcem, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
W przygotowanym naczyniu żaroodpornym ubij jajko i śmietanę, dodaj Kabaczek, cebulę, 2/3 krakersów i 2/3 sera Cheddar. Wymieszać widelcem. Przykryj mieszaninę squasha pozostałym serem Cheddar i krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Do WiązaniaDo Wiązania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i krakersy są lekko rumiane, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn