Malinowy drobiazg z sosem rumowym

Malinowy drobiazg z sosem rumowym
Malinowy drobiazg z sosem rumowym to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Jeśli masz budyń waniliowy, cukier cukierniczy, ekstrakt z imitacji rumu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Malinowy Drobiazg, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w dużej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż stopi się, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić cukier cukierniczy, ekstrakt z rumu i wodę, mieszając, tworząc gładki SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dżem ciepła w małej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż po prostu stopiony, o 30 sekund. W sześciu małych miseczkach lub wineglasses, równomiernie rozprowadzić kostki ciasta funta. Pakuj kostki lekko w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skropić sosem rumowym i dżemem równomiernie na każdym. Łyżka 3 łyżki budyniu równomiernie na każdej. Przechowywać w lodówce przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
DżemDżem
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Udekorować malinami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
TrudnośćTwardy
Gotowe W56 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn