Malinowy drobiazg z sosem rumowym
Malinowy drobiazg z sosem rumowym to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Jeśli masz budyń waniliowy, cukier cukierniczy, ekstrakt z imitacji rumu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Malinowy Drobiazg, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło w dużej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż stopi się, o 30 sekund.
Ubić cukier cukierniczy, ekstrakt z rumu i wodę, mieszając, tworząc gładki SOS.
Dżem ciepła w małej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż po prostu stopiony, o 30 sekund. W sześciu małych miseczkach lub wineglasses, równomiernie rozprowadzić kostki ciasta funta. Pakuj kostki lekko w dół.
Skropić sosem rumowym i dżemem równomiernie na każdym. Łyżka 3 łyżki budyniu równomiernie na każdej. Przechowywać w lodówce przez 45 minut.
Udekorować malinami i podawać.