Malinowy drobiazg z sosem rumowym

Malinowy drobiazg z sosem rumowym
Malinowy drobiazg z sosem rumowym to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Jeśli masz budyń waniliowy, cukier cukierniczy, ekstrakt z imitacji rumu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Malinowy Drobiazg, Malinowy Drobiazg, oraz Malinowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w dużej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż stopi się, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić cukier cukierniczy, ekstrakt z rumu i wodę, mieszając, tworząc gładki SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dżem ciepła w małej szklanej misce w kuchence mikrofalowej na wysokiej, aż po prostu stopiony, o 30 sekund. W sześciu małych miseczkach lub wineglasses, równomiernie rozprowadzić kostki ciasta funta. Pakuj kostki lekko w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Skropić sosem rumowym i dżemem równomiernie na każdym. Łyżka 3 łyżki budyniu równomiernie na każdej. Przechowywać w lodówce przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
DżemDżem
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Udekorować malinami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W56 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn