Malinowo-Wirowe Serniki

Malinowo-Wirowe Serniki
Ten przepis służy 20 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, serek śmietankowy, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Malinowy Sernik Wirowy, Malinowy Sernik # SundaySupper, oraz Malina Nutella Swirl Cheesecake Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. Linia 8-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni; spryskać folię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce wymieszaj okruchy ciasteczek i masło. Naciśnij na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec 12 minut. Chłodne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, w innej średniej misce, ubić ser i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać jajka, pojedynczo, ubijając aż do wymieszania. Ubić w mące i ekstrakcie z migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
6
Zalać ostudzoną skórką. Drop jam by teaspoonfuls over batter; zawirować dżem przez ciasto z nożem do marmurkowego projektu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Piec 30 do 40 minut lub do zestawu. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Użyj folii, aby podnieść z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Pokrój w 5 rzędów po 4 rzędy; na każdym pasku wymieszaj 1 malinę. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn