Zupa marchewkowo-imbirowa
Zupa marchewkowo-imbirowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, cm kawałek imbiru, poziom łyżeczki musztardy w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa marchewkowo-imbirowa-miso i Grochówka, Zupa Marchewkowo-Imbirowa, oraz Zupa Marchewkowo-Imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu i zmiękczyć cebulę i czosnek z musztardą w proszku, imbir, pieprz i sól, dodając 2 lub 3 łyżki wywaru po minucie lub tak. Po kolejnych 2 -3 minutach dodaj marchew, dobrze mieszając.
Wlać resztę wywaru, doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i pozostawić na wolnym ogniu przez 40 minut.Gdy jest gotowy, whiz zupy, aż gładkie w blenderze, lub za pomocą ręcznego blendera kija na patelni.Wymieszać posiekaną natkę pietruszki, oszczędzając trochę do dekoracji i podgrzać zupę delikatnie, jeśli trzeba.Podczas podawania, zawirować łyżkę jogurtu przez każdą porcję.
Posypać posiekaną natką pietruszki i podawać.