Malina Lemoniada Freeze

Malina Lemoniada Freeze
Malina Lemoniada zamrożenie może być tylko napój szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 352 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, różowy koncentrat lemoniady, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Borówka i Malina zamrażanie, Malina-Lime Freeze, oraz Malinowe Letnie Mrozy.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno linii i boki 9-calowej kwadratowej patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni. W średniej misce umieścić mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Pokroić na maśle za pomocą blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż do równomiernego wymieszania. Wymieszać z orzechami. Na dnie patelni naciśnij równomiernie mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Piec około 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Łyżka sorbetu na skorupie; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Miejsce w zamrażarce. W średniej misce, wymieszać lody, koncentrat lemoniady, 1 szklanka ubitej polewy i kolor żywności, aż dobrze wymieszane. Złóż 1 szklankę malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Częściowo Koncentrat LemoniadyCzęściowo Koncentrat Lemoniady
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozłożone na sorbet. Zamrozić około 4 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Odstawić w temperaturze pokojowej około 10 minut przed cięciem.
8
Usuń deser z patelni, używając folii do podnoszenia. Zanurz nóż w gorącej wodzie przed cięciem porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Udekoruj bitą polewą i malinami. Przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn