Malina Lemoniada zamrożenie może być tylko napój szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 352 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, różowy koncentrat lemoniady, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Borówka i Malina zamrażanie, Malina-Lime Freeze, oraz Malinowe Letnie Mrozy.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno linii i boki 9-calowej kwadratowej patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni. W średniej misce umieścić mąkę.
Pokroić na maśle za pomocą blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż do równomiernego wymieszania. Wymieszać z orzechami. Na dnie patelni naciśnij równomiernie mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Piec około 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Łyżka sorbetu na skorupie; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Miejsce w zamrażarce. W średniej misce, wymieszać lody, koncentrat lemoniady, 1 szklanka ubitej polewy i kolor żywności, aż dobrze wymieszane. Złóż 1 szklankę malin.