Malezyjskie słodkie i kwaśne jaja (jaja Masak Branda / belanda)

Malezyjskie słodkie i kwaśne jaja (jaja Masak Branda / belanda)
Malezyjskie słodkie i kwaśne Jaja (Jaja Masak Branda / belanda) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz olej do gotowania, jajka, miąższ tamaryndowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Słodko-Kwaśne Jajka Zapiekane, Jak gotować: ovo-lacto wegetariańska chrupiąca skóra tofu, mieszane warzywa i jajka przepiórcze z sosem słodko-kwaśnym, oraz Jajecznica Ze Śmietaną I Szczypiorkiem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn