Makrela Marynowana

Makrela Marynowana
Marynowana makrela wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 3,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, ziarna pieprzu, filety z makreli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chermoula-marynowana makrela, Makrela Kruszona, oraz Makrela Czerniona.

Instrukcje

1
Przyprawić makrelę solą i białym pieprzem i ułożyć kawałki w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali, skórką w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
MakrelaMakrela
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
W dużym rondlu, połączyć wszystkie pozostałe składniki marynaty z 1 1/2 łyżki soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskie i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są po prostu miękkie, o 20 protokół. Natychmiast zalać marynatą makrelę, rozprowadzając warzywa w równej warstwie. Przykryć szczelnie folią i ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
MakrelaMakrela
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Przenieś filety z makreli na talerze, skórkę do góry. Top z niektórych warzyw i mżawka marynaty; podawać sałatkę ziemniaczaną obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MakreliFilety Z Makreli
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn