Makrela Faszerowana Z Grilla

Makrela Faszerowana Z Grilla
Grillowane Nadziewane makrele to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 93g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 907 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.94 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pastę czosnkową, pastę przyprawową goan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Doskonała Makrela Z Grilla, Koreańska Makrela Z Grilla, oraz Grillowana makrela z soją, limonką i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyć i osuszyć wnętrze ryby. Zrób głębokie cięcia po obu stronach ryby. Wymieszać pasty imbirowe i czosnkowe, sól, 1 łyżeczkę oleju i sok z cytryny i wcierać w szczeliny ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Umieścić w niemetalicznym naczyniu, przykryć i marynować w lodówce przez 30 minut.
3
Rozgrzać pozostały olej w małym rondlu nonstick i podsmażyć cebulę na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj liście curry i pastę masala i gotuj na średnim ogniu przez 3-4 minuty, stale mieszając. Jeśli obawiasz się, że sos masala może się palić, Dodaj do garnka posypkę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście CurryLiście Curry
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pomidora i sól i gotuj energicznie przez 6-8 minut, często mieszając. Pomidory całkowicie się rozpadną i zostaniesz z pikantnym, gęstym sosem masala. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
SOSSOS
SólSól
6
Natrzyj trochę tej mieszanki farszu na miąższ i wewnątrz szczelin, a resztę wepchnij do jamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
7
Włóż rybę z powrotem do lodówki na kolejne 20 minut, jeśli masz czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Rozgrzej grill i przykryj patelnię kuchenną folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Umieść rybę na wierzchu i gotuj przez 6-7 minut z każdej strony, obracając ostrożnie, aż ryba będzie złotobrązowa i ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
10
Podawać z cytryną i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RyżRyż
11
Od Anjum ' s New Indian przez Anjum Anand. Copyright © 2008 Anjum Anand; photography copyright © 2008 Vanessa Courtier. Po raz pierwszy opublikowany w USA w 2010 roku przez John Wiley & Sons, Inc.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn