Makeover Cutout Sugar Cookies wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 30 osób i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 1 g białka i 3 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako niedrogi deser na Święta Bożego Narodzenia. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka proszku do pieczenia, oleju roślinnego, cukru i kilku innych składników. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 8% wyniku, co jest wynikiem bardzo złym (ale wciąż możliwym do naprawienia). Podobne przepisy to wycinane ciasteczka z cukrem, wycinane ciasteczka z cukrem i ciasteczka z cukrem z jabłkami.
Instrukcje
1
W dużej misce utrzyj masło i cukier na kremową masę. Ubij jajko i wanilię. Ubić z olejem i syropem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Miód Cytrusowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Piec w temperaturze 350° przez 7-9 minut lub do momentu, aż ciasto się zetnie, a spód lekko zarumieni. Studzimy przez 2 minuty, a następnie wyjmujemy na metalową kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sugar Cookies można łączyć z kremowym sherry, maderą i prosecco. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "