Makeup Harissa Kuskus z gruszką, jarmużem i cytryną

Makeup Harissa Kuskus z gruszką, jarmużem i cytryną
Make-Ahead Harissa Kuskus z gruszką, jarmużem i cytryną jest wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.36 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz harissę, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zapiekany pełnoziarnisty Kuskus z koprem włoskim, cytryną i fetą, Ryby po tajsku i kremowe opakowania kuskus {Make-Ahead Meal + gratisy!}, oraz Pieczarki marynowane z kapustą, ogoloną marchewką i parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać harissę i gotować, stale mieszając, aż bardzo pachnące około 1 minuty. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
HarissaHarissa
3
Dodać gruszki i gotować, mieszając, aż do powlekania i dopiero zaczyna zmiękać, 3 do 4 minut. Wymieszać kuskus do tostów, 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, sok z cytryny i 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie szybko przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Odstawić na 5 minut.
6
W międzyczasie, ciepła pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać jarmuż, doprawić solą i gotować, mieszając, aż zwiędną i zaczną chrupać, 3 do 4 protokół. Odkryć kuskus, puch, i delikatnie złożyć w jarmuż, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, i skórki z cytryny. Złóż rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
JarmużJarmuż
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Podawać natychmiast, lub ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do jedzenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn