Jeśli masz w pobliżu 30 minut spędzić w kuchni, Makeover marmurkowe pomarańczowe krówki może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 100. Ten deser ma 49 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, odparowanego mleka, barwnika spożywczego i chipsów do pieczenia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, który można poprawić. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Marmurkowa Pomarańczowa Krówka, Sernik Marmurkowy Cappuccino Fudge, oraz Makeover Fudge Cake.
Instrukcje
1
Linia a 13-w. x 9-w. patelnię z folią i posmaruj sprayem do gotowania; odstawić. W małym ciężkim rondlu połącz cukier, odparowane mleko i masło. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Spray Do Gotowania
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Zdjąć z ognia; dodać frytki i krem marshmallow do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Pianki
Frytki
3
Wyjmij 1 szklankę i odstaw na bok.
4
Dodaj ekstrakt i barwnik spożywczy do pozostałej mieszanki; mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Ekstrakt
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wlej zarezerwowaną mieszankę prawoślazu na wierzch; przeciąć mieszaninę nożem, aby wirować. Przykryj i wstaw do lodówki do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
7
Za pomocą folii wyjmij krówkę z patelni. Odrzuć folię; pokrój krówkę na 1 cal. kwadraty. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Krówka działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Bodega Norton Brut rosé. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Bodega Norton Brut Rose
Intensywne aromaty czerwonych owoców, truskawek i jagód. Młody, świeży. Przyjemny z długim wykończeniem.