Make-Ahead Slow Cooker Gulasz Wołowy
Make-Ahead Slow Cooker gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.77 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 254 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mąkę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Powolne Gotowanie Make-Ahead Jajecznica, Powolne kuchenka garnek pieczeń i zrobić przed puree ziemniaki, oraz Powolne gotowanie Make-Ahead Kiełbasa z grzybami jajecznica.
Instrukcje
Mąkę, 1 łyżeczkę wędzonej papryki, przyprawioną sól i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu wymieszać w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Dodaj wołowinę i zapieczętuj torbę. Dokładnie wstrząsnąć workiem, aby pokryć wołowinę przyprawioną mąką.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wstrząsnąć nadmiar przypraw off wołowiny, a następnie wymieszać wołowinę na gorącej patelni z cebulą i grzybami. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Umieścić mieszaninę wołowiny do powolnej kuchence.
Umieść ziemniaki, marchew, seler, czosnek, wino Marsala, i sos Worcestershire do kuchenki z mieszaniną wołowiny.
Wlać bulion wołowy i pomidory do kuchenki, wymieszać z mieszanką zupy cebulowej i 1 łyżeczką wędzonej papryki. Gotować na wysokim poziomie przez 4 do 6 godzin, lub na niskim przez 10 do 12 godzin. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Aby uzyskać grubszy gulasz, połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce. Stopniowo mieszaj mieszaninę do gulaszu, aż zgęstnieje.