Make-Ahead Slow Cooker gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.77 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 254 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mąkę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Powolne Gotowanie Make-Ahead Jajecznica, Powolne kuchenka garnek pieczeń i zrobić przed puree ziemniaki, oraz Powolne gotowanie Make-Ahead Kiełbasa z grzybami jajecznica.
Instrukcje
1
Mąkę, 1 łyżeczkę wędzonej papryki, przyprawioną sól i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu wymieszać w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodaj wołowinę i zapieczętuj torbę. Dokładnie wstrząsnąć workiem, aby pokryć wołowinę przyprawioną mąką.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wstrząsnąć nadmiar przypraw off wołowiny, a następnie wymieszać wołowinę na gorącej patelni z cebulą i grzybami. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Gruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
5
Umieścić mieszaninę wołowiny do powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Umieść ziemniaki, marchew, seler, czosnek, wino Marsala, i sos Worcestershire do kuchenki z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Wlać bulion wołowy i pomidory do kuchenki, wymieszać z mieszanką zupy cebulowej i 1 łyżeczką wędzonej papryki. Gotować na wysokim poziomie przez 4 do 6 godzin, lub na niskim przez 10 do 12 godzin. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sucha Zupa Cebulowa Mix
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8
Aby uzyskać grubszy gulasz, połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce. Stopniowo mieszaj mieszaninę do gulaszu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego