Make-Ahead Slow Cooker Gulasz Wołowy

Make-Ahead Slow Cooker Gulasz Wołowy
Make-Ahead Slow Cooker gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.77 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 254 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, mąkę, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Powolne Gotowanie Make-Ahead Jajecznica, Powolne kuchenka garnek pieczeń i zrobić przed puree ziemniaki, oraz Powolne gotowanie Make-Ahead Kiełbasa z grzybami jajecznica.

Instrukcje

1
Mąkę, 1 łyżeczkę wędzonej papryki, przyprawioną sól i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu wymieszać w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj wołowinę i zapieczętuj torbę. Dokładnie wstrząsnąć workiem, aby pokryć wołowinę przyprawioną mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, RozmrożonychOpakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożonych
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wstrząsnąć nadmiar przypraw off wołowiny, a następnie wymieszać wołowinę na gorącej patelni z cebulą i grzybami. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
5
Umieścić mieszaninę wołowiny do powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
6
Umieść ziemniaki, marchew, seler, czosnek, wino Marsala, i sos Worcestershire do kuchenki z mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Wlać bulion wołowy i pomidory do kuchenki, wymieszać z mieszanką zupy cebulowej i 1 łyżeczką wędzonej papryki. Gotować na wysokim poziomie przez 4 do 6 godzin, lub na niskim przez 10 do 12 godzin. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8
Aby uzyskać grubszy gulasz, połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce. Stopniowo mieszaj mieszaninę do gulaszu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn