Make - Ahead kokosowy ryż z tofu i letnimi owocami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Make - Ahead Coconut Forbidden Rice z tofu i letnimi owocami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz olej sezamowy, zbierane liście kolendry, zakazany ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zakazane Czarne miski ryżu z imbirem sojowym Tofu, Klejnot zakazany ryż z pistacjami, granatem i suszonymi owocami, oraz Make - Ahead Fruit Pie Filling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, z mlekiem kokosowym zamiast wody. Doprawić solą podczas gotowania na wolnym ogniu. Tymczasem rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Pędzel Tofu z 1 łyżeczką oleju sezamowego z każdej strony i doprawić solą i pieprzem. Gotować tofu aż rumiane i chrupiące na całym, o 4 protokół na stronę.
Arbuz i śliwki wymieszać w misce. Wymieszaj pozostałą łyżeczkę oleju sezamowego, soku z limonki i skórki.
Dodać ryż do miski i wrzucić delikatnie.
Dodać sos sezamowo-limonkowy i delikatnie wymieszać. Złóż kolendrę. Smak i dodać 1/8 łyżeczki więcej soli w razie potrzeby. Top z tofu.
Ostudzić, następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do jedzenia.