Make-Ahead Breakfast Bites
Make-Ahead Breakfast Bites to bezglutenowe i pierwotne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ser cheddar, szynkę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Make-Ahead Breakfast Bites, Make Ahead Śniadanie Piecze, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Make-Ahead dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 12 regularnych kubków muffin z sprayem do gotowania
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick i mleko drewnianą łyżką, aby utworzyć grube ciasto. Zrzucić na mąki powierzchni i użyć mąki wałek do toczenia go 1/4 cala grubości.
Pokroić na okrągło za pomocą 3-lub 4-calowego okrągłego noża.
Wciśnij rund do kubków muffin.
W każdej filiżance posyp ser, a następnie kilka kostek szynki. Rozbij jajka pojedynczo do małej miski, a następnie delikatnie wsuń 1 jajko do każdej filiżanki muffin. Top z pozostałym serem i szynką.
Posypać solą, pieprzem i rozmarynem.
Piec 20 do 25 minut lub aż białka jaj są ustawione. Ostudzić na patelni 5 minut, a następnie wyjąć kubki za pomocą noża.
Resztki kubków na jajka należy przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni lub w zamrażarce do 1 tygodnia. Podgrzej w mikrofalówce.