Makarony Biscoff

Makarony Biscoff
Makarony Biscoff mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 22. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Przepis ten zachwycił 2439 osób. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, kremowy herbatnik spread, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Makarony Biscoff, Biscoff Overload - babeczki Biscoff i lukier ozdobione okruszkami ciastek, oraz Biscoff Banana Cream tarty i Biscoff ' s Spread the Love Challenge.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Zważyć białka jaj, mąkę migdałową, cukier puder, cukier granulowany i mielone ciastka Biscoff scale.In mikser stojak z nasadką trzepaczka dodać zważone białka jaj i cukru bicie na średniej prędkości. Uderzaj średnio-wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Trwa blisko 5 minut. Zobacz zdjęcia do wizualizacji. Odstawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Waga KuchennaWaga Kuchenna
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Do dużej miski wrzucić cukier puder, mąkę migdałową i ciasteczka. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Umieścić w przesiewaczu lub drobnym sitku i przesiać, aż wszystkie suche składniki przepuszczą. Delikatnie złóż białka do suchych składników, mieszając tylko do momentu połączenia. Zobacz zdjęcia do wizualizacji
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PrzesiewaczPrzesiewacz
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Włożyć ciasto do dużej torebki z dużą okrągłą końcówką. Rury rund, o 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Daj dobry kran lub dwa z patelni, aby usunąć pęcherzyki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec makarony przez 22-25 minut. Zobaczysz skorupę na górze z "stopami" na krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Po ostygnięciu weź szpatułkę przesuniętą, aby poluzować pergamin. Sparuj makarony blisko siebie, aby przygotować się do filling.To przygotować krem maślany, ubić zmiękczone masło, kremowy Biscoff
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Rozprowadzić z cukrem pudrem, aż będzie kremowy i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Włożyć krem do średniej torebki z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć lukier na środek makaronu, a następnie ułożyć drugi makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Podawać w temperaturze pokojowej. Pozostałe makarony przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn