Makaroniki W Czekoladzie
Makaroniki w czekoladzie to deser, który serwuje 60. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 7G tłuszczu i w sumie 97 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Mieszanka półsłodkiej czekolady, cukru, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Makaroniki W Czekoladzie, Makaroniki Kokosowe W Czekoladzie, oraz Makaroniki Kokosowe W Czekoladzie.
Instrukcje
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Dodaj wanilię; ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, około 2 łyżki stołowe na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Stopniowo dodawać kokos i migdały, około 1/2 szklanki na raz.
Upuść zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale. od siebie na wyłożonych pergaminem blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 275° przez 25 minut lub do twardej w dotyku.
Wyjmij do rusztów, aby całkowicie ostygły.
W kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz spód każdego ciasteczka w czekoladzie; pozwól, aby nadmiar kapał.
Ułóż na woskowanych blachach wyłożonych papierem. Wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do zastygnięcia czekolady. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na makaroniki. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.