Makaroniki Kokosowo-Orzechowe

Makaroniki Kokosowo-Orzechowe
Makaroniki kokosowo-orzechowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mleka skondensowanego, ekstraktu z wanilii, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaroniki Kokosowe, Makaroniki Kokosowe, oraz Kokosowe makaroniki orzechowe z czekoladowym Ganache (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).

Instrukcje

1
Połącz składniki w dużej misce. Upuść przez heaping łyżeczki do herbaty na pergaminie-lub folią wyłożone blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Piec w temperaturze 350 przez 5 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ostudzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn