Makaron z serem Vincente

Makaron z serem Vincente jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 5 fanów. Jeśli masz mleko, mielony pieprz, makaron łokciowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Koktajl Krewetkowy Vincente.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, a następnie wymieszaj mąkę, musztardę i sól, aż do całkowitego połączenia. Stopniowo mieszać w mleku, a następnie zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, stale mieszając, o 3 protokół.
Wymieszać z serem Cheddar i pieprz czarny, aż ser topi się i sos jest gładka, o 3 protokół. Wymieszać z makaronem, aż będzie dobrze pokryty i podgrzany.