Makaron z serem
Makaron z serem trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Za 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 822 kalorii, 41g białka, oraz 55g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Foodnetwork ma 4 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś tymianek, węgierską paprykę, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, który jest solidny. Spróbuj Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera, Two Cheese Butternut Squash Macaroni & Cheese and Daycare Dining, oraz Wędzony Cheddar i ser pleśniowy mostek makaron i ser dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Dopraw piersi z kurczaka solą paprykową i pieprzem i odstaw na bok.
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni do smażenia i umieść w niej kurczaka zrumieniającego się z obu stron.
Umieść w piekarniku 400 stopni na 8 do10 minut.
Wyjmij z piekarnika i ostudź, a następnie pokrój w duże kawałki.
Podgrzej śmietanę w dużym rondlu, dodaj zioła, sól i pieprz i zmniejsz o połowę.
Dodaj ugotowane rigatoni, ser i ugotowanego kurczaka i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Zdejmij z ognia i podawaj.
Polecane wino: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling i Chenin Blanc to moje najlepsze typy makaronu i sera. Z bogatym, tandetnym mac & cheese będziesz chciał oczyścić podniebienie czymś chrupiącym i kwaśnym. Polecamy Chenin Blanc, Riesling lub dry Lambrusco, jeśli masz ochotę na czerwień. Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini]()
Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini
Głęboki kolor, który zapowiada intensywne, ale nigdy nadmierne zapachy. Łączy w sobie okrągłość i surowość, szczegółowo opowiadając o swoim terroir.