Makaron z papryką i kiełbasą

Makaron z papryką i kiełbasą
Makaron z papryką i kiełbasą to bezmleczne danie główne. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, liście bazylii, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tahini można śledzić to danie główne z Ciasteczka Tahini jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Makaron z kiełbasą i papryką, Makaron z kiełbasą i papryką, oraz Makaron z kiełbasą ' N ' papryką.

Instrukcje

1
Wyjąć z piekarnika i ogrzać. Podczas gotowania papryki ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Przed opróżnieniem wyjąć jedną filiżankę płynu do gotowania i zarezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Makaron odsączyć, wrzucić z papryką i kiełbasą, przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Podgrzać nieprzywierający rondel na średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj pastę pomidorową i gotuj przez kolejną minutę. Wymieszać z pomidorem, czosnkiem i czerwoną papryką i gotować przez kolejne dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6
Dodać 3/4 szklanki płynu do makaronu i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut. Wymieszać z mieloną świeżą bazylią, dodać sól i czarny pieprz do smaku. Wymieszać z makaronem, aby lekko pokryć, dodając dodatkowy płyn do makaronu, aby zwilżyć, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Podawać natychmiast.

Składniki

1Batoniki toffi Heath1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka8liście bazylii, posiekaneliście bazylii, posiekane0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1wegańska kostka bulionowawegańska kostka bulionowa1Batoniki toffi Heathbułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1zielona papryka, pokrojona w 1-calowe paskizielona papryka, pokrojona w 1-calowe paski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona lnu mielonegonasiona lnu mielonego1Batoniki toffi Heathszałwia mielonaszałwia mielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrożdże odżywczedrożdże odżywcze791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepłatki owsiane (płatki owsiane walcowane lub szybkie, niepoddane obróbce cieplnej)płatki owsiane (płatki owsiane walcowane lub szybkie, niepoddane obróbce cieplnej)13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie1czerwona papryka, pokrojona w 1-calowe paskiczerwona papryka, pokrojona w 1-calowe paski1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona1Batoniki toffi HeathCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.rotini pełnoziarnisterotini pełnoziarniste0Batoniki toffi Heathsól wędzona (opcjonalnie)sól wędzona (opcjonalnie)4krewetki i żyłkisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku12 łyżeczki czosnku w proszku1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala12 łyżeczki czosnku w proszkutahini (opcjonalnie)tahini (opcjonalnie)1łyżka czerwony ocet winnypomidor pokrojony w kostkępomidor pokrojony w kostkę2Batoniki toffi HeathDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewitalny gluten pszennywitalny gluten pszenny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 41żółta papryka, pokrojona w paskiżółta papryka, pokrojona w paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn