Makaron z mozzarellą, miętą i świeżym sosem pomidorowym

Makaron z mozzarellą, miętą i świeżym sosem pomidorowym
Makaron z mozzarellą, miętą i świeżym sosem pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 598 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz chili,, mięta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą, Świeży makaron z Mozzarellanem i pomidorami, oraz Makaron pomidorowo-bazyliowy ze świeżą mozzarellą.

Instrukcje

1
Do dużej miski włożyć sok z cytryny i skórkę, dodać cebulę, następnie doprawić solą i pieprzem. Odstawić na 10 minut, aby cebula nieco zmiękła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Spaghetti gotujemy przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
3
Olej, kapary, chili i cukier wymieszać z cebulą cytrynową, a następnie obficie przyprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Gdy makaron będzie gotowy, odcedzić, wrzucić odrobiną oleju, a następnie odstawić na chwilę. Włóż do miski z dressingiem, dodaj pomidory i większość ziół, a następnie dobrze Wrzuć. Tear in the mozzarella and toss ever so gently. Umieścić w miseczkach, top z więcej ziół i skropić więcej oleju do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn