Makaron z mozzarellą, miętą i świeżym sosem pomidorowym
Makaron z mozzarellą, miętą i świeżym sosem pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 598 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz chili,, mięta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą, Świeży makaron z Mozzarellanem i pomidorami, oraz Makaron pomidorowo-bazyliowy ze świeżą mozzarellą.
Instrukcje
Do dużej miski włożyć sok z cytryny i skórkę, dodać cebulę, następnie doprawić solą i pieprzem. Odstawić na 10 minut, aby cebula nieco zmiękła.
Spaghetti gotujemy przez 10 minut.
Olej, kapary, chili i cukier wymieszać z cebulą cytrynową, a następnie obficie przyprawić.
Gdy makaron będzie gotowy, odcedzić, wrzucić odrobiną oleju, a następnie odstawić na chwilę. Włóż do miski z dressingiem, dodaj pomidory i większość ziół, a następnie dobrze Wrzuć. Tear in the mozzarella and toss ever so gently. Umieścić w miseczkach, top z więcej ziół i skropić więcej oleju do podania.