Makaron z kurczakiem i muszką
Makaron z kurczakiem i muszką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz dekoracji: pietruszka, seler, skórki i bez kości piersi z kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mój makaron dietetyczny Spiralizowany: Pieczony kurczak i makaron z cukinią z jarmużu, Pasta Bravo: Creamy Chicken Pasta Bake, oraz Pasta con Pollo (kolumbijski kremowy makaron z kurczakiem).
Instrukcje
Doprowadzić 1 ćwiartkę osolonej wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodać kurczaka, i gotować 12 protokół lub aż gotowe.
Wyjąć kurczaka z wody łyżką szczelinową.
Dodaj makaron do wody w holenderskim piekarniku, i gotować 10 minut lub do miękkości; odcedzić. Trzymaj ciepło.
Podgrzać 1/4 szklanki bulionu na średnim ogniu w holenderskim piekarniku; dodać seler i cebulę, i gotować 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z kurczakiem, zupą, serem i pozostałym 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z makaronem; w razie potrzeby udekorować.