Makaron z kalafiorem i oliwkami

Makaron z kalafiorem i oliwkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kalafiorem i oliwkami. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwek, sól i pieprz, makaron penne, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kalafior i oliwki (Grecja), Kalafior Z Cytryną I Oliwkami, oraz Kalafior Hummus z zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Wrzuć różyczki kalafiora z oliwą z oliwek na dużą blachę do pieczenia i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń, mieszając i wstrząsając patelni raz lub dwa razy, aż kalafior jest lekko rumiane, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i dodać makaron. Gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania lub do miękkości, ale nie papki, 10 do 12 minut; odcedzić w durszlaku. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Do makaronu w garnku dodajemy oliwki, sos marinara i kalafior.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Posypać około 1/4 szklanki parmezanu na makaron i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Podawać z pozostałym parmezanem na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn