Makaron z bazylią, rukolą i pesto z orzechów włoskich

Makaron z bazylią, rukolą i pesto z orzechów włoskich
Makaron z bazylią, rukolą i pesto z orzecha włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, liści bazylii, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron pesto z rukoli i orzecha włoskiego, Rukola orzech Pesto makaron z krewetkami, oraz Makaron z krewetkami z pesto z rukoli i orzecha włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 6 składników w robocie kuchennym; pulsować 7 lub 8 razy lub aż mieszanina utworzy gładką pastę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać ser, bulion, sól i pieprz; pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
BulionBulion
SólSól
3
Połączyć pesto i makaron w dużej misce, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn