Jogurt Mrożony Z Dyni
Dynia mrożony jogurt jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka cukru, przyprawa Pumpkin pie, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Jogurt Mrożony Z Dyni, Ciasto Dyniowe Mrożony Jogurt, oraz Pumpkin Pecan Mrożony Jogurt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć jogurt, śmietana, cukier, puree z dyni, brandy, ekstrakt z wanilii, przyprawa pumpkin pie, i sól w misce do mieszania.
Ubij razem, aż cukier i sól całkowicie się rozpuszczą. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Schłodzoną masę wlać do automatu do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta, aż osiągnie konsystencję "Soft-serve", około 20 minut.
Przenieść lody do jedno-lub dwuwarstwowego pojemnika z pokrywką. Aby uzyskać najlepsze wyniki, lody powinny dojrzewać w zamrażarce przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.