Makaron z bakłażanem, Portobellą i pomidorami

Makaron z bakłażanem, Portobellą i pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z bakłażanem, Portobellą i pomidorami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 752 kalorie. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czapki z grzybów portabella, parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 154 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron po sycylijsku z bakłażanem, pomidorami i ricottą Salata (Pastan Alla Norma), Makaron Pełnoziarnisty Z Pieczonym Bakłażanem I Pomidorami, oraz Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia duża płyta z podwójną warstwą ręczników papierowych lub czystego ręcznika kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Rozłóż bakłażana na ręcznikach papierowych. Przykryj kolejną podwójną warstwą ręczników papierowych i umieść drugą dużą płytkę na górze. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy, aż bakłażan kawałki zwinąć łatwo po naciśnięciu, 2 do 3 minut (uważaj, płyta będzie gorąca).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
3
Usuń nadmiar wilgoci z kawałków bakłażana, naciskając papierowe ręczniki czystym ręcznikiem kuchennym. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Umieść makaron w dużym rondlu i przykryj dobrze osoloną wodą o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć garnek, zdjąć z ognia i pozostawić do gotowania, aż makaron będzie al Dente (patrz tył Pudełka na czas).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Odcedzić makaron, rezerwując 2 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek i masło w 12-calowej patelni smażonej na dużym ogniu, aż stopi się i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać grzyby i bakłażan i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby uwolnią całą wilgoć i grzyby i bakłażan są dobrze rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
8
Dodać czosnek i tymianek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
9
Dodaj sok z cytryny i pomidory i doprowadzić do duszenia. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
10
Do sosu dodać ugotowany makaron, dodając dodatkowy płyn do gotowania, aż sos osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Podawać natychmiast z tartym Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn