Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z bakłażanem, Portobellą i pomidorami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 752 kalorie. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czapki z grzybów portabella, parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 154 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron po sycylijsku z bakłażanem, pomidorami i ricottą Salata (Pastan Alla Norma), Makaron Pełnoziarnisty Z Pieczonym Bakłażanem I Pomidorami, oraz Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia duża płyta z podwójną warstwą ręczników papierowych lub czystego ręcznika kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Rozłóż bakłażana na ręcznikach papierowych. Przykryj kolejną podwójną warstwą ręczników papierowych i umieść drugą dużą płytkę na górze. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy, aż bakłażan kawałki zwinąć łatwo po naciśnięciu, 2 do 3 minut (uważaj, płyta będzie gorąca).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Umieść makaron w dużym rondlu i przykryj dobrze osoloną wodą o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć garnek, zdjąć z ognia i pozostawić do gotowania, aż makaron będzie al Dente (patrz tył Pudełka na czas).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Odcedzić makaron, rezerwując 2 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
6
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek i masło w 12-calowej patelni smażonej na dużym ogniu, aż stopi się i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać grzyby i bakłażan i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby uwolnią całą wilgoć i grzyby i bakłażan są dobrze rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Torebka świeżego Szpinaku
8
Dodać czosnek i tymianek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
9
Dodaj sok z cytryny i pomidory i doprowadzić do duszenia. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
10
Do sosu dodać ugotowany makaron, dodając dodatkowy płyn do gotowania, aż sos osiągnie pożądaną konsystencję.