Makaron Tex-Mex
Makaron Tex-Mex według przepisu można przygotować w około 30 minut . Ten przepis służy 4 osobom. To danie główne ma 309 kalorii , 14 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 1,31 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup skondensowany krem z rosołu, salsę, mieszankę serów meksykańskich i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 47% . Ten wynik jest solidny. Wypróbuj makaron Tex-Mex w jednym garnku , sałatkę z makaronem Tex-Mex i makaron Cheesy Tex Mex , aby znaleźć podobne przepisy.
Instrukcje
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W międzyczasie gotuj wołowinę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Wymieszaj salsę, zupę i 1/2 szklanki sera; przegrzać.
Odcedź makaron; wmieszać do masy mięsnej.
Przenieś do natłuszczonej formy o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Posypać pozostałym serem.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu roztopienia się sera.