Makaron, styl staroświecki, na okładkę: Pasta al ' Antica Per Timpano

Makaron, styl staroświecki, na okładkę: Pasta al ' Antica Per Timpano
Pasta, staromodny styl, na pokrycie: Pastan al ' Antica Per Timpano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 106g tłuszczu, oraz w sumie 1940 kalorie. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz prosciutto crudo, mielona wołowina, kilka krat gałka muszkatołowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 83%. Spróbuj Pasta con la zuccan alla napoletana (makaron z dynią zimową, w stylu Neapolu), Makaron po sycylijsku z bakłażanem, pomidorami i ricottą Salata (Pastan Alla Norma), oraz Pastan alla puttanesca {dosłownie makaron w stylu kurwy} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 6 litrów wody w garnku do spaghetti, zagotuj i dodaj 2 łyżki soli. Upuść makaron i gotuj 2 minuty mniej niż instrukcje dotyczące opakowania, Usuń i odśwież pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć z orzeźwiającej kąpieli i wymieszać z 2 łyżkami oleju i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
4
Rozwałkuj makaron frolla do grubości 1/4 cala. Masłem metalową miskę i kurzem z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Ułożyć makaron frolla w całkowicie linii wszystkie miski plus 1 1/2 cala nad krawędzią i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Połowę ugotowanego rigatoni wymieszać z 2 1/2 szklanki Ragu Napoletano, 1/2 szklanki Parmigiano i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane RigatoniGotowane Rigatoni
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
7
Wymieszać pozostałą połowę ugotowanego rigatoni z połową besciamelli, 1/4 szklanki parmigiano, prosciutto i obfite ruszt gałki muszkatołowej, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane RigatoniGotowane Rigatoni
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ProsciuttoProsciutto
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
8
Biały wymieszany makaron włożyć do formy i lekko docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9
Posypać tartym Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Klopsiki (polpette) układamy ostrożnie na białym makaronie w spójnej warstwie i ostrożnie dociskamy do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
11
Posypać Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
12
Umieść czerwony makaron na polpette i delikatnie naciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
13
Złóż dodatkowe 1 1/2 cala makaronu frolla na całej rzeczy i naciśnij delikatnie. Przykryć otwartą górę folią i wstawić do piekarnika, aby piec przez 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Wyjąć z piekarnika, zdjąć folię, odwrócić na duży talerz i odstawić na 3 minuty. Ostrożnie poluzuj makaron wokół podstawy nożem i Pukaj kostkami, aby wyjąć z miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
15
Podawać natychmiast z pozostałym Parmigiano na boku. To będzie cięte jak ciasto do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16
Zrób studnię w mące na drewnianej powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
17
Pokroić smalec na kawałki 1/4 cala i umieścić na środku studni z żółtkami, solą i łyżeczką lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
SmalecSmalec
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
18
Dobrze wymieszać z końcami palców, tworząc grudkowatą masę. Połączyć jako ciasto i ugniatać przez 4 do 5 minut. Owinąć w folię i odstawić.;
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
19
W dużym garnku do makaronu lub holenderskim piekarniku, połącz cielęcinę, wołowinę, cebulę i olej na dużym ogniu i gotuj, aż mięso zostanie smażone ze wszystkich stron, a soki mięsne wyparują, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
20
Dodać wino i gotować, stale mieszając, aż wino odparuje i mięso jest ciemniejszy brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
21
Mieszać w pomidory, kiełbaski, sól, i płatki chile. Zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotować 21/2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu i odtłuszczając tłuszcz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
22
Zdjąć z ognia i usunąć mięso z ragu. Wyreguluj przyprawy solą i pieprzem i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Składniki

227papryka habanerowołowina pokrojona w kawałkiwołowina pokrojona w kawałki7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechleb jednodniowy pokrojony w kostkęchleb jednodniowy pokrojony w kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tostowabułka tostowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka posiekanej cebuli1 szklanka posiekanej cebuli5Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka posiekanej cebuli1 szklanka posiekanej cebuli2kilogramyobrane całe pomidory, zmiażdżone ręcznie i soki zastrzeżoneobrane całe pomidory, zmiażdżone ręcznie i soki zastrzeżone11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, drobno rozdrobnionamarchew, drobno rozdrobniona1szczyptaSzczypta gorących płatków chileSzczypta gorących płatków chile4żółtka jajżółtka jaj3jaja pobijanejaja pobijane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweJukonJukon2Spód: okruszki z herbatników grahamJukonJukon5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka4Spód: okruszki z herbatników grahammąkamąka3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście tymianku lub 1 łyżka suszonegoposiekane świeże liście tymianku lub 1 łyżka suszonego3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony4ząbki czosnku, obrane i cienko pokrojoneząbki czosnku, obrane i cienko pokrojone567papryka habaneromielona wołowina, najlepiej chuckmielona wołowina, najlepiej chuck8krewetki i żyłkiTrochę lodowatej wodyTrochę lodowatej wody227papryka habanerosłodkie włoskie kiełbaskisłodkie włoskie kiełbaski7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego3/4 szklanki plus 2 łyżki mleka odparowanego1warzywo (np. szpinak)świeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa8krewetki i żyłkiKilka krat gałka muszkatołowaKilka krat gałka muszkatołowa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1Cebula hiszpańska, posiekana w 1/4 cala kostceCebula hiszpańska, posiekana w 1/4 cala kostce4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty Parmigiano-Reggianoświeżo starty Parmigiano-Reggiano1bunchPietruszka włoska drobno posiekana daje 1/4 szklankiPietruszka włoska drobno posiekana daje 1/4 szklanki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepecorino, tartepecorino, tarte1warzywo (np. szpinak)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzeszki piniowe, opiekane przez 2 minuty w piekarniku 400 stopniorzeszki piniowe, opiekane przez 2 minuty w piekarniku 400 stopni227papryka habaneroprosciutto crudo, kostka 1/4 calaprosciutto crudo, kostka 1/4 cala1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 funtów krótkich żeberek z kością5 funtów krótkich żeberek z kością1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody8krewetki i żyłkiSól do smakuSól do smaku2kilogramyobrane pomidory i soki San Marzano, przepuszczane przez młyn spożywczyobrane pomidory i soki San Marzano, przepuszczane przez młyn spożywczy227papryka habanerocielęcina pokrojona w kawałkicielęcina pokrojona w kawałki907papryka habaneromakaron rigatoni lub zitimakaron rigatoni lub ziti170papryka habanerosmalecsmalec
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn