Makaron Sezamowy Na Zimno
Zimny makaron sezamowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 786 kalorii, 22g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, olej sezamowy, pastę sezamową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Makaron Sezamowy Na Zimno, Makaron Sezamowy Na Zimno, oraz Makaron Sezamowy Na Zimno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki na słodką bazę sojową w nocy, aby umożliwić zaparzenie czosnku. W misce połącz ogórek i marchewkę z olejem i lekko dopraw solą. Rezerwa.Makaron ugotować w dużym garnku z niesoloną wrzącą wodą około 8-10 minut. Aby sprawdzić, czy makaron jest gotowy, pociągnij kawałek i rozbij go, jeśli środek ma bardzo mały środek surowego ciasta, będzie potrzebował kolejnej minuty.Po ugotowaniu makaronu odcedzić i natychmiast spłukać w zimnej wodzie: im chłodniej, tym lepiej!Podziel makaron między cztery miski. Dobrze wymieszać bazę sojową i podzielić między miseczki.
Dodaj cztery uncje sosu sezamowego i kilka orzeszków ziemnych mielonych. Wierzch z sałatką z ogórka i marchwi, udekoruj szalotką. Więcej Japońskich przepisów kulinarnych na Food Republic: Nobu ' s Scrambled Egg Donburi Recipe
Grillowana Wołowina Faszerowana Szparagami Przepis
Szwajcarski Chard Oshitashi Przepis