Makaron muszkatołowy z brokułami i ziemniakami

Makaron muszka z brokułami i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pory, ziemniaki, brokuły i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron z Pesto, brokułami i ziemniakami, Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, oraz Bulion brokułowy z pancettą, Prosciutto i makaronem: Minestra di Broccoli alla Romana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować 10 minut, następnie dodać brokuły i makaron i gotować zgodnie z etykietą makaronu.
Tymczasem, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory, 1 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku. Gotować do miękkości, o 7 protokół.
Włożyć sałatę do durszlaka. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron, brokuły i ziemniaki na sałacie więdną. Włóż makaron i warzywa do garnka.
Dodaj pory do garnka i wymieszaj wystarczającą ilość zarezerwowanej wody do gotowania, aby zwilżyć. Sery wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Dodać więcej parmezanu.
Zdjęcia Antonis Achilleos