Makaron I Chiński Makaron Udong W Sosie Pomidorowym I Sardynkach

Need a dairy free main course? Makaron & chiński Udong makaron w sosie pomidorowym & sardynki może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 2578 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.33 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól kuchenną, sardynki w sosie pomidorowym, makaron spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Makaron i Chiński makaron Udong w sosie pomidorowym i sardynkach, Makaron ryżowy z wonton / chińskie Ravioli w sosie grzybowym, oraz Dan Dan mian (makaron w pikantnym sosie z chińskich orzeszków ziemnych).
Instrukcje
Makaron gotować w 5 szklankach wody z 1 łyżką soli i 1 łyżką oliwy z oliwek przez 12 minut. Włożyć makaron Udong po ugotowaniu makaronu przez 7 minut. Po 12 minutach wlać makaron/makaron do sitka i wlać na niego lodowatą wodę. odstawić. (Upewnij się, że wkładasz makaron, gdy woda już się zagotuje, wtedy zaczyna się gotowanie 12 minut).Do sosu-na nieprzywierającą patelnię włożyć 3-4 łyżki oliwy z oliwek i podsmażyć czosnek i cebulę. Następnie dodaj pomidory, aż pozostanie miękka miąższ.
Dodać kostkę bulionu wołowego i sardynki. Następnie dodaj przyprawy: oregano, szałwia, mielony czarny pieprz i papryka.ubij, aż składniki zostaną dobrze wymieszane.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Podawać z makaronem Spaghetti-Udong.