Makadamia-Ciasto Krówkowe
Makadamia-Krówka ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, vanillan ekstrakt, kakao, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ciasto Makadamia Fudge, Krówka Z Orzechów Makadamia, oraz Krówka Makadamia.
Instrukcje
Masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż stanie się puszyste; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj jajko, śmietanę i wanilię; dobrze ubić.
Połączyć mąkę i 5 kolejnych składników; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając do wymieszania.
Wlać ciasto do natłuszczonej, wyłożonej woskiem 9-calowej patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni; ostudzić na stojaku z drutu 10 minut.
Polać ciasto Makadamia-Krówka. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby.