Mahi Mahi kebaby z tropikalną salsą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 45g białka, oraz 2G tłuszczu. Na $8.79 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka cebuli, imbiru, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Podobne przepisy to Jamaican-Me-Nuts! Mahi-Mahi Tacos Z Salsą Z Owoców Tropikalnych, Mahi-Mahi rybne Tacos z tropikalną salsą, oraz Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową.
Instrukcje
1
Pierwsze 7 składników wymieszać w dużej misce, przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać razem sos sojowy i kolejne 3 składniki w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3
Dodać mahi mahi; przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi Mahi
4
Nitka ryb na 8 (12-calowych) szaszłykach. Grill, przykryty pokrywą, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki Warzywne
5
5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.