Maggie ' s Fresh Raspberry Pie
Maggie ' s Fresh Raspberry Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1178 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, unbaked ciasto powłoki, maliny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Małże W Stylu Maggie, oraz Pieczone pieczarki Maggie Beer dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Wyłożyć nieprzygotowaną skorupę ciasta podwójną grubością wytrzymałej folii aluminiowej.
Skorupę ciasta piec w nagrzanym piekarniku przez 8 minut.
Wyjąć folię; piec 5 minut dłużej. Schłodzić na stojaku z drutu.
W rondlu umieść cukier, skrobię kukurydzianą i wodę. Gotować na średnim ogniu, aż cukier i skrobia kukurydziana rozpuszczą się i mieszanina zgęstnieje, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić mieszankę żelatyny o smaku malinowym. Przechowywać w lodówce napełniania do lekko schłodzone, o 15 protokół.
Ułóż maliny równomiernie na dnie przygotowanej skorupy ciasta.
Wlać mieszankę żelatyny malinowej na jagody. Schłodzić ciasto w lodówce, aż zestaw, 4 do 6 godzin.
Udekorować bitą śmietaną do podania.