Machuquillo de Platanos

Machuquillo de Platanos
Machuquillo de Platanos jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz ząbek czosnku, oliwę z oliwek, ledwo dojrzały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pastelón de plátanos amarillos, Zupa z babki (Sopa de Platanos), oraz Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek mielony i w małej filiżance połączyć z 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Cienki-Cienki-
2
Pozostawić mieszaninę czosnku, przykrytą i schłodzoną, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Soloną wieprzowinę lub boczek pokroić w 1/4 cala kostkę i w małej misce połączyć z 1 szklanką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić soloną wieprzowinę lub boczek na 30 minut i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
W małym ciężkim rondlu doprowadzić pozostałe 1/4 szklanki wody do wrzenia z wieprzowiną lub boczkiem i gotować, przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż woda odparuje, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i nadal gotować wieprzowinę lub boczek, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i chrupiące. Łyżką szczelinową przełożyć wieprzowinę lub boczek na ręczniki papierowe, aby odcedzić i wyrzucić wytopiony tłuszcz (lub zarezerwować na inne użycie w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Ostrym małym nożem pokroić nieobrane plantany w plastry o grubości 3/4 cala. Rozetnij skórę wzdłuż boku każdego plastra i odklej. W 12-calowy nonstick patelni ciepła 1/2 cala oleju na umiarkowanym ogniu, aż tylko na tyle gorąco, aby skwierczeć, gdy kawałek babki dodaje. Plantany smażyć partiami, bez tłoczenia, do miękkości i po prostu złocistego, 2 do 3 minut z każdej strony. Szczypcami przenieść plantany jako smażone na ręczniki papierowe do odsączenia i przenieść na patelnię do pieczenia. Utrzymuj smażone plantany w cieple w środku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
W robocie kuchennym impuls ciepłe smażone plantany, aż grubo puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Przełożyć tłuczone plantany do małej miski i wcisnąć do miski. Odwróć miskę na talerz do serwowania i dotknij, aby rozpuścić plantany.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn