Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Macaroon Crusted Tilapian spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 149g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1104 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 13,62 zł / porcja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka jeśli kochasz kokosowe i migdały, ale są na ryby ogrodzenia, należy go kochać też, mam trochę ciężki wręczył kokosa. UPS, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tilapia Kruszona, Tilapia Kruszona, oraz Parmezan Crusted Tilapia.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425.Jeśli migdały są całe, zmielić w robocie kuchennym, aż zostaną grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Migdałowy posiłek dokładnie wymieszać z kokosem. Filety z tilapii doprawiamy obficie solą i pieprzem. Każdy filet z tilapii zanurzyć w białkach, następnie zalać mieszanką migdałowo-kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z Tilapii
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Posypka W Kształcie Serca
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki Cytrynowej
3
Połóż na stojaku z drutu na blasze do pieczenia. W razie potrzeby, spryskać oliwą z oliwek, aby pomóc brązową skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4
Piec przez 20-25 minut, lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a ryba łuszcząca się.[/print_this]dzisiaj nie ma bekonu. Pomyślałem, że przyda Ci się przerwa.posted in przepisy kulinarne, Seafood128 comments
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.