Lukier Z Masłem Bananowym
Lukier z masłem bananowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie lukier. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 268 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bananów, soku z cytryny, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasteczka bananowe z lukrem bananowym z masłem orzechowym, Babeczki bananowe z masłem orzechowym z lukrem bananowym, oraz Lukier orzechowo-bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat banana i sok z cytryny w misce z mikserem ręcznym elektryczny ustawić na niskim poziomie, aż do całkowitego wymieszania.
Ubij masło do mieszanki bananów, aż będzie kremowe.
Ubijaj cukier cukierniczy w małych partiach do mieszanki bananów, ubijając nieustannie, aż do całkowitego zintegrowania z lekkim i puszystym lukrem.