Lukier kokosowy Pecan Fudge jest wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, vanillan ekstrakt, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lukier kokosowo-orzechowy, Lukier Kokosowy Pecan I, oraz Lukier Kokosowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mleko ryżowe, skrobię kukurydzianą i sól ubić na małym bowl.In duży rondel ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, wymieszaj razem mleko kokosowe i brązowy cukier.Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie się gotować. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Jeszcze raz ubić mieszankę z mlekiem ryżowym i powoli wlać do mieszanki z mlekiem kokosowym, ciągle mieszając, aby ją włączyć.Mieszaj mieszaninę w sposób ciągły, aż ciemnieje, staje się bardzo gęsta i gładka, a skrobia kukurydziana jest gotowana, około 6 do 7 minut.
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Zdjąć z ognia i ubić wanilią i bourbonem, posiekanymi orzechami pekan i kokosem.Mieszaj, aż wszystko będzie pokryte i całkowicie połączone.Schłodzić do temperatury pokojowej przed lukier babeczki.