Lukier do ciasta biały II

Lukier do ciasta biały II
Biały lukier do ciasta II to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukru cukierniczego, ciepłej wody, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 6%. Spróbuj The Whiteout Cake: białe ciasto warstwowe z lukrem z białej czekolady, Łatwe domowe białe ciasto z białym lukrem maślanym, oraz Pyszne ciasto czekoladowe z białym lukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć skracanie, sól, wanilia, woda i cukier cukierniczy. Beat until light and fluffy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn