Lukier Budyniowy Cappuccino

Lukier Budyniowy Cappuccino
Lukier budyniowy Cappuccino to bezglutenowe przepis z 32 porcjami. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, chłodną bitą polewę, mocną kawę maxwell house i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Budyń Cappuccino, Budyń Cappuccino Niskotłuszczowy, oraz Tort Czekoladowy Mokka Z Lukrem Cappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić suchy budyń wymieszać, mleko i kawę w średniej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wymieszać z chłodnym batem.
3
Rozprowadzić na ostudzonym cieście lub babeczkach. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn