Lucjan czerwony z warzywami
Lucjan czerwony z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 173 kalorii, 25g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,02 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga marchewki, sosu do smażenia, cebuli i filetów z Lucjana. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Egipski Czerwony Lucjan w sosie miętowym z czerwonej papryki, Grillowany Lucjan czerwony z sosem z pieczonej czerwonej papryki, oraz Ceviche Z Lucjanem Czerwonym Z Jalapeno I Czerwoną Cebulą.
Instrukcje
Cukinię, marchewkę i cebulę włożyć do 8 cali.- kwadratowe naczynie pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 2 minuty.
Posmaruj 1 łyżkę sosu do smażenia po obu stronach filetów. Łyżka pozostałego sosu nad warzywami; wrzucić do pokrycia.
Połóż rybę na warzywach. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie 2-3 minuty dłużej lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla Lucjana czerwonego. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.