London Broil I
London Broil I jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, okrągły stek, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj London Broil, London Broil, oraz London Broil dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać czosnek, sos sojowy, olej, ketchup, oregano, i czarny pieprz. Mięso przebić widelcem po obu stronach.
Umieść mięso i marynatę w dużej plastikowej torebce. Przechowywać w lodówce 8 godzin, lub na noc.
Rozgrzej grill na średnim i wysokim ogniu.
Lekko nasmarować ruszt grillowy.
Umieść stek na grillu i wyrzuć marynatę. Gotować od 5 do 8 minut na stronę, w zależności od grubości. Nie przegotować, jak lepiej na rzadkiej stronie.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Avalon Napa Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Avalon Napa Merlot]()
Avalon Napa Merlot
Merlot 2010 pokazuje swoją głębię dzięki bogatemu kolorowi granatu. Aromaty kompotu śliwkowego, brzoskwiniowego, tytoniu, rabarbaru i anyżu wypełniają kieliszek. Karmelizowany cukier i nuty wanilii od starzenia dębu uzupełniają aromaty dojrzałych owoców. Cechy owoców górskich pokazują intensywność smaków owocowych. Wpis cieszy się słodkimi nutami jagodowymi olallieberry, a następnie finiszem konfitur z jeżyn. Dąb nadaje smaki mocha i tosty brioche, które łączą się i uzupełniają bogate warstwy owoców. Rafinowane taniny wspierają to zrównoważone wino. W miarę jak ten średni / ciężki Merlot rozwija się w szkle, można cieszyć się ciągłymi soczystymi, ciemnymi nutami jagodowymi, odrobiną przyprawy kakaowej rozwijającej się w środku i utrzymującym się wykończeniem.