Lody Z Brązowym Cukrem I Imbirem
Lody z brązowym cukrem-imbirem to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, śmietanę do bicia, zmielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Brązowy Cukier-Ciasto Z Kremem Imbirowym, Karmelizowany ananas z brązowym cukrem-lody imbirowe, oraz Tort z podwójnym imbirem z brązowym cukrem Mascarpone bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka, cukry i sól ubić w średniej misce do wymieszania. Śmietanę i mleko zagotować na wolnym ogniu w średnim rondlu. Stopniowo ubijaj gorącą śmietanę w mieszaninę żółtkową. Wróć do rondla. Mieszaj na średnim ogniu, aż krem zgęstnieje i pozostawia ścieżkę z tyłu łyżki, gdy palec jest narysowany w poprzek, około 5 minut (nie gotować).
Przelać krem do średniej miski.
Ubić wanilią i imbirem. Schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Przetwórz budyń w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść lody do przykrytego pojemnika i zamrozić. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Zamrozić.)